Bianca Bos

Over mij

Hallo ik ben Bianca Bos, getrouwd met Alex en samen hebben we een dochter en wonen sinds 2020 in Hoorn.

Ik wist al heel jong dat ik kraamverzorgende wilde worden. En ik doe dit al sinds 1999.  Met een tussen pauze omdat ik zelf een jong gezin had en dit niet viel te combineren met dit fantastische vak.

De zorg, liefde en aandacht die je tijdens een van de belangrijkste periode van iemands leven mag geven en begeleiden is echt het mooiste om te doen. Of het nu gaat om borstvoeding of met flesvoeding maakt niet uit, alles is nieuw of oh ja hoe zat het ook alweer.

Het is iedere keer weer een mooi wonder om er tijdens een bevalling bij te mogen zijn.

Ik ben er een aantal jaren tussen uit geweest toen we zelf onze dochter kregen en omdat het toen niet viel te combineren met ons gezinsleven ben ik toen in de kinderopvang werkzaam geweest.

Inmiddels is onze dochter wat ouder en toen heb ik het weer opgepakt en inmiddels alweer zo’n zes jaar opnieuw in het mooie vak terug gekomen.

De kraamtijd is een bijzondere periode, waar je met plezier aan terug denkt. Samen met jullie zoon of dochter en misschien al meerdere kindjes gaan we er een mooie, leerzame maar vooral een gezellige week van maken.

Ik volg nog regelmatig scholing om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste dingen en regels .

Ik sta daarom ook geregistreerd als kraamverzorgster bij het Kennis Centrum Kraamzorg  (KCKZ) Sinds 2021 ben ik ook lid van de Coöperatie KZG in Harderwijk. Kraamzorg de kleine spruit heeft contracten met elke zorgverzekeraar. sinds 2022 ben ik ook HKZ gecertificeerd

Ik zie graag onze kennismaking tegemoet.